WeThePeople

WeThePeople produserer komplette BMX sykler, rammer og deler med høye krav til kvalitet og design. WeThePeople er et internasjonalt selskap, og er tilgjengelig over hele verden. WeThePeople har vært på markedet i over 20 år nå, og merkevaren til selskapet er å produsere en komplett BMX-sykkel som tilfredsstiller kundenes behov. I 2017 har selskapet 19 ulike sykler på markedet, fordel på 6 ulike serier (ICON, MASTER, PRO, ELITE, ALPHA og SPECIAL).

ICON-serien

Nova

Den legendariske Nova’en er tilbake, en imponerende sykkel som fremhever kvaliteten og detaljene som resten av serien er bygget på. Et kort 20″ overrør og 13.2″ kjedestag holder Nova kvikk og lett å justere for nybegynnere, og 25-9 girsystem, Salt (COMP) topload system og MID polstret sete gir en perfekt kombinasjon som byr på den samme følelsen som deres PRO-sykler. Det er vanskelig å finne en nybegynner-sykkel som har like mye trøkk som Nova.

Curse

Curse er en svært etterlengtet sykkel, og her har WeThePeople virkelig satt lista høyt.

Både kjedestaget og krankene er forkortet, som gir Curse en kjappere og mer responsiv følelse. Sammen med et komplett forseglet Salt (EX) krans og VEX grep, er årets modell skapt for alle forhold. Med splitter nye Salt (Tracer) dekk får du en fantastisk tur, uavhengig hvilket terreng eller underlag du måtte befinne deg på. Modellen leveres i tre utrolige fargekombinasjoner, det største problemet blir å velge!

Arcade

Arcade er en stilig sykkel, rett og slett. I år byr de på en kortere modell enn normalt, med 13.2″ kjedestag og 165mm kranker, som gir sykkelen en mer responsiv og moderne preg. I tillegg til Salt (EX) forseglet krans og WeThePeople Tripod sete, har de lagt til noen nye komponenter fra Salt inkludert (EX) grep og Tracer 2.35″ dekk foran og bak på grunn av den brede Salt Moto XL bremsen. Uavhengig om du går for matt svart eller rød krom, denne fantastiske sykkelen er like god å sykle som den ser ut.

Reason

2017-modellen til Reason er pimpa opp med kortere (165mm) kranker, superglatte Nylon Salt Plus (PRO) navbeskyttere, en bratt 28mm offset gaffel og fullt forseglede lagre. Hvis du liker å presse sykkelen til det maksimale, så er dette sykkelen for deg. Med den nye spec’en, er denne sykkelen på nivå med PRO-serien.

MASTER-serien

Versus

2017-modellen av Versus er en rå skatepark-sykkel, komplett med Salt Plus (GEO) skiveoppsett og nytt Wethepeople (INDEX) fremspring. Sykkelen finnes i to vanvittige kule lakkfarger, Holomatic Spectral Sølv eller Metallic Lime Grønn. Versus er bare et steinkast unna en fullverdig konkurransesykkel.

Crysis

Kassett eller Free Coaster? 20,5″eller 21″? Crysis er en sykkel som lar deg bestemme det meste selv, supplert med de riktige verktøyene og attpåtil gjort med stil. På denne sykkelen får du superbrede (Trippin XL) felger, lavprofil (Slash) pedaler og den nye (Talon) bremsen som passer til de største dekkene på markedet. Som om ikke det var nok, Crysis kombinerer Salt Plus (PRO) Nylon navbeskyttere og Salt (AM) Nylon plugger, slik at du kan grinde hvilken som helst kant du måtte finne på din sykkeltur.

PRO-serien

Thrust

Thrust er et beist av en sykkel som, passende til navnet, er en sykkel du kan stole på. Dette mesterverket er designet for å passe til enhver overflate eller miljø. Sykkelen er spekket med de siste delene på markedet, inkludert Fireball dekk og Trippin felger, samt en god dose Saltplus komponenter som SDS Trapez kassett hub for å binde det hele sammen. Den finnes i to ekstravagante farger og to toptube størrelser, slik at du rir en sykkel som passer og kler deg som ingenting annet.

Zodiac

Zodiac er et fullverdig gatedyr som alle i vårt team gjerne skulle ha eid, det ble kamp om å få teste denne når vi hadde en demo innom. Proppet med deler fra Eclat, deriblant det nye AK Nylon tannhjulet og Dune topload stammen. Zodiac er inspirert av det ultra-tech oppsettet som PRO-teamet rir på, og har superkort 13,2″ kjedestag, koblet opp med kortere 165mm kranker og et ultra-bratt 75,5 grader styrerør, noe som resulterer i en av de mest responsive og komplette syklene som noensinne er laget . Sykkelen er tilgjengelig i to fantastiske fargekombinasjoner i enten RSD eller LSD, og er siste prikken over i’en på denne perfekte sykkelen.