FIT BIKE CO

FIT BIKE CO er en amerikansk BMX merkevare som ble grunnlagt i 1999 av S & M Bikes i Santa Ana på California sin solkyst. Det første FIT produktet som ble sluppet ut på markedet var “Made in USA, SERIES ONE” rammen, som kom for salg i 2000. FIT bygget raskt opp et legendarisk lag på begynnelsen av 2000-tallet som inkluderte Brian Foster, Mike Aitken, Jason Enns og John Van Homan, som alle fortsatt sykler på laget i dag. Merkevaren FIT BIKE CO har vært eid og drevet av S & M Bikes siden dag en, og tilbyr fortsatt et komplett utvalg av amerikanske deler og tilbehør, samt importerte sykler rundt om i verden. FIT BIT CO er også kjent som FBC, Fitbikeco, F-it, og Fit Bicycle Company.

DuganSig

Dugan Signature er bygget etter Tommy Dugan sine preferanser, som betyr at denne sykkelen er bygd for stil og big air. Her får du en 100% krommet ramme med integrert styrerør med gyro tabs, krommet gaffel, flyttbare bremsefester, 48-S kranker, 27/9 gir og Revenge OHM felger. Lange, vide CrMo barer er forankret til sykkelen med en Fit High Top stem, og med et Solo tripod sete er du sikret at vekten holder seg nede, totalt veier sykkelen 12 kilo. Hvis du sikter høyt og vil menge deg med proffene, så er Dugan Sig et særdeles bra valg.

Begin 1

Dette råskinnet av en sykkel leveres med Odyssey Twisted pedaler, forseglede kulelager, et Stitch Stealth pivotal sete og Long Tech grep. Begin 1 har en 20,5-tommers top tube, down tube og sete tube. Sykkelens lange offset gjør denne sykkel veldig stabil, og passer veldig bra som en gatesykkel. Denne sykkelen tåler det meste, og her får du ekstremt mye for pengene. Det er en helproff sykkel til en pris som passer de fleste.

Begin 2

Som alle Fit nivå 2 sykler har Begin 2 et 4130 CrMo triangel i front, all round forseglede lagre, flyttbare bremsefester og koniske CrMo gafler. Begin 2-modellen er designet rundt Brandon Begin sin personlige sykkel og har en gateinspirert 20.75 tommer top tube og en geometri med bratt styrerør og kort bakende, som gjør den ultra-responsive når man kjører street. Begin 2 er en mid level sykkel for ryttere som rir hver dag eller nybegynnere på jakt etter en sykkel som vil vare også når man avanserer i skills.

Begin 3

Dette er en nivå 3 modell som tilbyr high-end deler og en CrMo ramme, gafler og barer samtidig som den gir god valuta for pengene. Denne Brandon Begin modellen er spec’et opp for å etterligne sin egen personlige sykkel og inkluderer kranksett med SERIES ONE CNC sprocket, Aftermarket Fit T / A dekk, store 8.85 tommer CrMo barer og freecoaster. Denne rammen er laget for gatesykling med ultra responsiv geometri takket være den bratte vinkelen på styrerøret og korte bakenden. En flott og rimelig high-end street BMX for middels til erfarne ryttere.