Odds på Tour de France

Tour de France er den største sykkelhendelsen i verden, og samler de aller beste syklister som forbereder seg hele året for å være en del av denne flotte begivenheten. Fans fra Frankrike og hele verden samles på veiene i Alpene for å heie, gjøre ablegøyer og veive med flaggene mens de springer sammen med rytterne.

Oddsspill på Tour de France er svært populært, og smarte spillere kan ha en innbringende Tour hvis de vet hvordan man skal spille mot flertallet, nøkkelen er å finne det rette øyeblikket. Betting på favoritter vil aldri bli veldig lønnsomt med konstant lav odds, men ved å satse på mindre sikre ryttere, når favorittene for eksempel sparer seg til andre etapper, kan plutselig små innsatser bli til store penger.

Odds er basert på hva analytikerne forutsier, men når spillere roter med oddsene ved å alltid satse på favoritten, til tross for data- og spilltaktikken, presenterer dette det perfekte scenariet for den smarte gambleren.

Typer av spill i sykling

I sykling vil du ha tilgang til alle standardspill, så vel som sine egne svært unike. Spill på hvem som vil vinne løpet eller turneringen på ditt favoritt nettcasino, eller enkeltspill på bestemte utfall i løpet, som at en rytter faller, eller hvor mange nakne fans vil dukke opp på TV, og enkle eller kombinerte spill der mer enn ett spill er bundet sammen for å øke utbetalingen.

De andre svært spesifikke spillene til sykling er relatert til særtrekkene i denne spennende sporten:

  • Vinner av en klatreetappe
  • Vinner av sprinten
  • Vinnertiden vil være over/under en bestemt tid
  • Rytter A er raskere enn Rytter B
  • Over/under antall ryttere som vil fullføre Touren
  • Over/under antall ryttere som vil inneha den gule trøyen i løpet av Touren
  • Vinneren av den grønne trøyen
  • Vinner av den hvite trøyen

Men den beste strategien vil alltid være å satse mot markedet, den vanskelige delen er å velge hvilket av disse spillene man kan gjøre det på.

Strategi og tips

For det første er nøkkelen til en hvilken som helst spillstrategi hvordan du satser pengene dine fornuftig, noe som betyr at du må definere en prosentandel av din totale bank for å satse på og opprettholde innsatsene dine der. Se etter odds som betaler dobbelt eller mer, og unngå de som betaler ut nærmest ingenting, uansett hvor forutsigbare de ser, verdien er ikke verdt det.

Følg ryttere før Tour de France

Touren foregår i midten av året, noe som betyr at ryttere planlegger de første 6 månedene tilsvarende. Ikke alle ryttere er der for å vinne; dette er en lagsport og lagmedlemmenes innsats er alltid til fordel for deres beste rytter. Med andre ord, de sykler for å hindre rivaler og åpne muligheter for å rykke fra i sammendraget for deres kaptein på laget.

Giro de Italia finner sted litt over 30 dager før touren. Hvis en syklist konkurrerer hardt på dette løpet, betyr det at laget hans ikke vurderer ham som sitt hovedkort til Tour de France. Spesielt når en av deres toppsyklister ikke deltar i Giro. Potensielle vinnere av Tour de France sykler ikke Giroen, det ville være som et fysisk selvmord. Forvent at Giro-rytterne på Touren ikke har like mye å stille opp med, og sats mot dem.

Når du skal satse på førsteårsryttere

Førsteårsryttere satses vanligvis ikke på i Touren, men de vinner noen etapper fra tid til annen. Når? Favorittene til å vinne arrangementet sammenlagt vil begynne forsiktig, og holde seg litt i bakgrunnen for å spare energi til de viktigste etappene som kommer. Så i de tidlige etappene vil andre ryttere forsøke å ta ledelsen i håp om å utvikle en langsiktig strategi for å forbli på toppen.

Favoritten vil slå seg ned et sted midt i løpet for så å prøve å nå den som nå leder løpet. Når dette er oppnådd, vil syklisten sannsynligvis slappe av litt og fokusere på de generelle punktene som står i å opprettholde en luke til sine nærmeste rivaler.

Det er på dette stadiet, etter midten av arrangementet, at spillerne bedre kan lese hvordan hele arrangementet vil utfolde seg. Når et lags strategier er klare, er det trygt å satse på talentfulle nybegynnere, da dette er den beste tiden for dem å slå til og vinne en etappe. Før arrangementet leser en gjerne noen artikler for å identifisere hvem overraskelsene kan være, og under arrangementet følger en tallene deres for å sjekke ytelsen.

Med de riktige syklistene på listen, til riktig tid og verdi på oddsene er du klar til å legge inn en veldig smart innsats.

Men denne strategien, så smart som den er, er det ikke alltid lett å få til. Lettere ville det være å bruke samme situasjon for å satse mot favorittene.

Spill mot favoritten

Med tanke på det samme scenariet, kan spilleren etter midtdelen av løpet og når lagstrategier er klare, begynne å fokusere på favoritten for så å satse mot ham. Dette er en del av løpet, en favoritt er mer sannsynlig å trekke seg ut og holde seg i trygg avstand, og sparer energi til den endelige sprinten.