Haro

For de av dere som liker dere utenfor allfarvei, er på jakt etter fysisk mosjon og frisk luft, samtidig som dere har det utrolig gøy mens dere gjør disse tingene, så er terrengsykling midt i blinken. En slik hobby krever litt utstyr, og ikke minst en sykkel som er utviklet til dette formålet, og tåler det røffe og tøffe terrenget du skal sykle gjennom. Produsentene av Haro terrengsykler vet å møte disse kravene med sine spesialutviklede terrengsykler.

Haro har vært i markedet helt siden 1978, og har bred og solid erfaring. Siden den gang har de utviklet noen av de beste syklene innen BMX og terrengsykling. For noen år siden valgte de å fokusere på å spesialdesigne sykler for det røffeste terrenget mulig, og har laget fire ulike versjoner terrengsykler som er optimalisert for fire ulike fjellterreng.

Haro terrengsykler tilbyr noe for alle. Om du har lyst å begynne med terrengsykling, har syklet en stund eller er profesjonell – Haro har en sykkel til alle kategorier.  Og syklene er ikke bare for menn, de tilbyr både størrelser og modeller som er tilpasset kvinner og barn også. Ergo kan hele familien komme seg ut og nyte en fantastisk sykkeltur i terrenget, samtidig som man får den treningen man er på jakt etter.

Funksjonalitet

Dekkene på Haro terrengsykler er brede og humpete gummidekk som er optimalisert for å absorbere støt og i tillegg gir fenomenalt grep under klatring, uansett hvor bratt stigningen er. Du trenger ikke bekymre deg for å skli.Med disse dekkene kan du sykle trygt og sikkert selv om terrenget skulle endre seg  raskt uten å gi deg forvarsel.

Rammen på syklene er svært lette, som gir mange fordeler. De er lette å laste og losse, for dem som må ta syklene med seg i bilen først. Men hovedfordelen er selvfølgelig at det blir lettere å klatre i terrenget med syklene, og gir deg god kontroll når du styrer ned bratte skrenter. Vekten på rammen er optimalisert for ytelse når du trenger det som mest.

Det viktigste er at disse syklene er robuste og tåler mye, som gjør at de tåler slitasje og holder i flere år uten stort mer enn vanlig vedlikehold. De er laget for å tåle røff og tøff bruk, og takler støt og dunk som er en naturlig del av terrengsyklingen.

Hvilken sykkel bør du velge?

Mange nybegynner er ofte usikre på hvilken av de mange modellene til Haro de bør velge. For de fleste nybegynnere vil All terrain modellene fungere bra, da har du en sykkel som kan brukes til de fleste typer sykling. Men det er viktig å huske at denne modellen ikke er optimalisert for en type forhold, så tenk gjennom hvilket terreng du kommer til å bruke sykkelen mest i. Hvis du ikke liker bratt terreng, men vil primært sykle på stier og løyper med slakere terreng, så er kanskje Cross Country modellen det rette valget. Bruk tid til å finne den rette modellen for deg, dette er tross alt en sykkel du kommer til å ha i flere år, så da er det greit om du velger det som passer best til din bruk.

Strålende service

Uansett hvilken modell du velger, så kan vi garantere at Haro vil gi deg den ypperste service. De er enkle å få tak i, og sender nye deler til deg umiddelbart hvis noe går i stykker. Dette er spesielt fint for kunder som ikke har en sykkelbutikk i nærheten. Ikke noe er verre å miste verdifull sykkeltid bare på grunn av en liten del som er ødelagt, og det tar uker før du får reparert den. Med Haro vil dette ikke være noe problem, de leverer utmerket service på svært kort tid.