Python Pro

Python Pro produserer et allsidig utvalg av lettmetall sykler og rammer, og tilbyr fantastisk valuta for pengene og et bredt utvalg av produkter. Alle Python Pro sykler er av høyeste kvalitet. De er bygget på kvalitetskontrollert chassis og monteres bare med de aller beste komponentene og deler på markedet.

Pythons Pro sitt utvalg av rammer er vidtrekkende – fra aluminiumsrammer til lette karbonrammer. Felles for dem alle er at de er av høyeste kvalitet. Alle rammer er nøye utvalgt med fokus på profesjonell bruk. De viktigste parameterne er stivhet og ytelse. Alle rammer er testet i den virkelige verden i minst 6 måneder før de blir satt i produksjon. Rammen til Python Pro har blant annet vunnet det danske mesterskapet i U23, Menn Elite, OL i London 2012, etapper i Tour of Danmark og massevis av UCI løp og løp i den danske A-Klassen. Du kan alltid finne billige rammer på markedet, men om du vil ha den beste, så er Python er trygt valg.

Python sine banesykler er et kapittel for seg selv, og den nevnte gullmedaljen i London 2012 står som det største resultat hittil. Lasse Norman Hansen tok gull i omnium foran Bryan Coquard fra Frankrike og Ed Clancy fra Storbritannia. Omnium er en sammenlagtøvelse som består av seks øvelser der vinneren er den med lavest plasseringssifre. Med et slikt resultat er det ikke tvil om at Python leverer kvalitetssykler med vinnerpotensial.  

I 2013 og 2014 var Python Pro Danmarks mestvinnende sykkelmerke. De har sponset en rekke sykkellag og ryttere, som har hjulpet selskapet med å utvikle de beste syklene til profesjonelt bruk. Ironisk nok kuttet de utgiftene sine betraktelig i 2015, ved å kutte ned sponorutgifter for å kunne tilby sykler til langt lavere pris. Python Pro har med det valgt å fokusere på sykler til hvermannsen i stedet for eliten, som kommer deg til gode. Kvaliteten er fortsatt den samme, men prisen er nå langt lavere ettersom de har senket sine egne utgifter med hele 90%.

Unikt konsept

De senere årene har Python Pro lansert et helt nytt konsept, hvor de selger syklene sine til tre forskjellige priser: kassepris, partnerpris eller butikkpris. Hvis du er av den nyere generasjon som gjerne handler alt av varer på internett, kan du bestille en sykkel via nettbutikken deres og få den levert hjem til deg i en kasse. Du må da montere og sette den sammen selv, og ved å gjøre dette får du altså sykkelen til redusert pris. I tillegg kan du tilpasse sykkelen til dine egne preferanser fra dag 1. Men om du ikke har satt sammen en sykkel før, er kanskje ikke gevinsten så stor i det lange løp. Et annet alternativ er å velge partnerprisen, hvor da en av Python Pro sine sykkelpartnere mottar kassen og monterer denne for deg etter dine spesifikasjoner. Da er du sikret at monteringen blir gjort helt riktig og du sparer fortsatt en del penger. Det siste alternativet, og det dyreste, er å kjøpe sykkel ferdig montert til butikkpris. Da må du kanskje ut med 50 000 kroner kontra 30 000 kroner, men du kan jo alltids prøve å prute litt når du vet hvor stor differansen er På slutten av sykkelsesongen har de ofte 15% rabatt på de fleste sykler i butikken.

Bestilling av sykler fra Danmark

Norge er ikke medlem av EU, og Python Pro tilbyr derfor salg til kunder i Norge uten å tillegge danske toll og merverdiavgift, samt en fast frakt på 388 ,- danske kroner per bestilling uavhengig av antall syker eller deler. er i den rekkefølgen.

Bestilling gjøres på vanlig måte i nettbutikken. Når du går fra handlekurven til betaling må du angi at du bor i Norge, og frakt og fratrekk av moms vil automatisk endre seg på totalbeløpet.

Varene må sendes til en personlig adresse som tilhører deg eller eventuelt firmaet ditt. Husk at du som kjøper er ansvarlig for å dekke fortolling ved ankomst Norge. Leveringstiden er normalt bare 10 dager.